آیا به راس گیری اعتمادی هست؟

آیا به راس گیری اعتمادی هست؟

آیا به راس گیری اعتمادی هست سوالی است که در خصوص راس گیری چک پرسیده می شود. در این خصوص موارد دیگری نیز مانند راس گیری چک آنلاین، برنامه راس گیری چک رایگان، نرم افزار محاسبه سود چک، راس گیری چک و محاسبه سود و راس گیری فاکتور مطرح می شوند. به دلیل کاربرد چک در معاملات روزمره افراد، محاسبات آن نیز بسیار اهمیت دارد.

در معاملات بین افراد از چک که یک ابزار انتقال پول است استفاده می شود. با استفاده از راس گیری می توان این انتقال وجه را قابل اعتماد کرد؛ البته در این خصوص در آموزش حسابداری صحبت نمی شود. زمانی می توان به کارایی راس گیری پی برد که فرد وارد بازار کار می شود. شرکت ها به صورت روزانه ممکن است با صدها چک سر و کار داشته باشند. در نتیجه اصطلاح راس گیری چک در بازار کار کاربرد بیشتری دارد.

ما در این مطلب قصد در خصوص اینکه آیا به راس گیری چک اعتمادی هست یا نه، صحبت کنیم. در این خصوص باید درک درستی از راس گیری داشته باشیم؛ بنابراین در ادامه با ما همراه باشید.

تعریف راس گیری چک

در ادامه بحث اینکه آیا به راس گیری اعتمادی هست، باید گفت که برای پاسخ به این سوال باید تعریف راس گیری را بدانیم. راس گیری چک به معنی یکسان سازی تاریخ سر رسید ها برای تسویه می باشد. در این راستا باید یک تاریخ دقیق و واحد برای همه چک های دریافت شده با تاریخ متفاوت در نظر گرفته شود.

همانطور که گفته شد در شرکت ها با معاملات تجاری زیاد احتمال دارد روزانه صدها چک رد و بدل شود. به همین حسابدار در این شرکت ها با چالش مهمی روبرو خواهد بود. حسابدار باید نسبت به تسویه فاکتورها اقدام کند که این فاکتورها ممکن است دارای چک های متعددی باشند. مثلا یک معامله با یک فاکتور از طریق چند فقره چک تسویه می شود.

بیشتر شرکت ها این نوع تسویه حساب را قبول دارند و بیشتر معاملاتشان نیز بر همین پایه انجام می شود. گاهی کارفرما این خواسته را از شما دارد که تسویه چک ها بعد از ثبت فاکتور تا تاریخ مشخصی باشد. در این راستا مشتری با چندین چک مبلغ نهایی را تسویه کرده است و در نتیجه نمی توان آن را با تاریخ فاکتور مقایسه کرد. به همین دلیل مدت زمانی که از تاریخ آن گذشته است مشخص نیست.

با توجه به موارد ذکر شده چاره ای جز استفاده از راس گیری چک نیست! از این طریق خواهید فهمید که تاریخ مشخصی برای چک وجود دارد. بحث اصلی ما در این مقاله این است که آیا به راس گیری اعتمادی هست که در ادامه در این خصوص صحبت خواهیم کرد.

 

تعریف راس گیری چک

آیا به راس گیری چک اعتمادی هست؟

در ادامه بحث اینکه آیا به راس گیری اعتمادی هست باید گفت که این شیوه هم اکنون نیز در بسیاری از شرکت ها کاربرد دارد. این شرکت ها همانطور که گفته شد دارای معاملات تجاری بسیار زیادی هستند. با توجه به نوع محاسبه راس گیری چک می توان تا حد زیادی به آن اعتماد کرد. در غیر این صورت شرکت های بزرگ نیز از این روش استفاده نمی کردند. شاید بتوان گفت که عملا بدون راس گیری چک نمی توان امور مربوط به چک را مدیریت کرد.

راس گیری چک چه کاربردی دارد؟

با توجه به پاسخ سوال آیا به راس گیری اعتمادی هست، باید گفت که راس گیری چک برای مدیریت امور مربوط به چک های متعدد در شرکت های بزرگ کاربرد دارد. یکسان کردن تاریخ سررسید چک از کاربردهای اصلی راس گیری می باشد که توسط حسابدار باید صورت بگیرد. برخی از کاربردهای راس گیری چک را در ادامه ذکر خواهیم کرد.

  • کاربرد راس گیری چک برای افرادی که ب منظور خرید و انجام معاملات چندین چک ارائه می دهند. این افراد می توانند هنگام تسویه از عملیات راس گیری استفاده کنند و تنها یک چک را ارائه دهند.
  • استفاده از راس گیری چک برای تسویه حساب های مدت دار
  • عملیات راس گیری چک برای سود کمتر
  • استفاده از راس گیری چک برای تبدیل آن قبل از موعد مقرر به پول!

شیوه محاسبه راس گیری چک

حسابدار شرکت باید بتواند شیوه تخصصی برای محاسبه راس گیری چک اتخاذ کند. در این خصوص باز هم سوال اینکه آیا به راس گیری چک اعتمادی هست، مطرح می شود. کارشناس می تواند یک روش مناسب برای راس گیری چک ارائه کند؛ چراکه امکان دارد در هنگام انجام معاملات تجاری چندین چک به جای ارائه یک چک صادر شود. تاریخ و مبالغ مختلف چک ها نیاز به راس گیری را بیشتر می کند.

حسابدار باید نسبت به ثبت چک ها اقدام کند تا در زمان تسویه نسبت به راس گیری اقدام کند. فرمول شخصی در خصوص محاسبه راس گیری چک اغلب کاربرد دارد. در این فرمول باید مدت زمانی که چک قرار است در یک تاریخ مشخص نقد شود، در مبلغ آن ضرب گردد. مبالغی که از این طریق به دست می آیند در انتها با هم جمع می شوند و بر کل بدهی تقسیم می گردند. عدد به دست آمده می تواند نشان دهنده زمان راس گیری باشد.

 

شیوه محاسبه راس گیری چک

جدول راس گیری چک

شرکت هایی که دارای مراودات تجاری بالا هستند می توانند از جدول راس گیری چک استفاده کنند. در واقع جدول یک نوع ابزار راس گیری چک محسوب می شود. این کار موجب ساده تر شدن عملیات راس گیری می شود. تمامی مشتریان می توانند جدول راس گیری را تهیه کنند.

کلام آخر

ما در این مقاله در خصوص اینکه آیا به راس گیری اعتمادی هست مطالبی را ارائه کردیم. این کار به منظور یکسان کردن تاریخ سررسید ها و ایجاد نظم و ترتیب در تسویه نهایی چک ها کاربرد دارد. بیشتر در شرکت های تجاری بزرگ این کار انجام می شود؛ چراکه برخی از مشتریان از چندین چک برای تسویه استفاده می کنند.

هر کدام از چک ها دارای تاریخ متفاوتی هستند. همین امر ضرورت استفاده از راس گیری چک را بیشتر می کند. به همین دلیل می توان گفت که به دلیل کاربرد این روش در شرکت های بزرگ، تا حد زیادی می توان به راس گیری چک اعتماد کرد.

4/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه‌ها ۰