هایپر اتوماسیون چیست و چه کاربردی دارد؟
هایپر اتوماسیون چیست سوالی است که در این مقاله به آن پاسخ می دهیم. هایپر اتوماسیون به منظور ایجاد سرعت و کارایی بیشتر در کارهای اداری به عنوان یک تکنیک تجاری کاربرد دارد. در این رابطه ممکن است مواردی مانند فرق اتوماسیون و هایپر اتوماسیون، چگونگی کار هایپر اتوماسیون، مزایای هایپر اتوماسیون و فرآیند راه اندازی آن مطرح می شوند.
اهمیت داده ها در کسب و کارهای مختلف امروز بر هیچکس پوشیده نیست. این داده ها باید در خصوص عملیات روزانه، کارهای لجستیک، اندازه گیری خطوط تولید و تراکنش های مالی شرکت جمع آوری شوند. در حال حاضر نرم افزارها در فرایند کسب و کار موجب شده اند که بتوان از داده ها برای درک بهتر فرآیند ها استفاده شود. در صورت یادگیری و آموزش حسابداری، درک بهتری می توانید از اصلاحات این چینی داشته باشید. به همین دلیل باید علاوه بر یادگیری اصول حسابداری بر بهترین نرم افزار حسابداری نیز مسلط شد.
علاوه بر این امروزه کسب و کارها می توانند به منظور آموزش هوش مصنوعی از داده های عملیاتی استفاده کنند. استفاده از برنامه هایی که مبتنی بر هوش مصنوعی هستند، می توانند موجب شوند که واکنش ها و فرآیند ها در کسب و کار قابل پیش بینی شوند. این کار می تواند به عنوان یک مزیت تجاری در نظر گرفته شود و به آن هایپر اتوماسیون گفته می شود.
هایپراتوماسیون چیست؟
با توجه به مقدمه باید یک تعریف مشخص از هایپر اتوماسیون ارائه شود و ذکر شود که هایپر اتوماسیون چیست؛ هایپر اتوماسیون در شرکت ها و سازمان ها برای کارایی، سرعت و دقت زیاد در کارهای روزانه به عنوان یک تکنیک تجاری کاربرد دارد. ارتباط مستقیم هایپر اتوماسیون با اتوماسیون هوشمند موب شده است که فرآیند ها به صورت ترکیبی انجام شوند.
این اتوماسیون هوشمند از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ترکیب شده است. در نتیجه می تواند تعاملات انسانی را در فرآیند های پیچیده تقلید کند. می توان چنین گفت که هایپراتوماسیون می تواند به عنوان یک شاخه تجاری در نظر گرفته شود که عملکرد آن بستگی به هوش مصنوعی دارد. به همین دلیل به سازمان ها کمک می کند تا بتوانند خودکارسیازی و شناسایی بیشتری در خصوص فرآیند های کسب و کار داشته باشند.
در هایپر اتوماسیون به منظور خودکارسازی فرآیندهای تجاری پیچیده از هوش مصنوعی استفاده می شود. با این کار راهی به منظور دسترسی به داده های عملیاتی ایجاد می شود که با استفاده از هوش مصنوعی عمل می کند. مواردی از قبیل مسیریابی اسناد، تجزیه و تحلیل تجاریف خدمات مشتریان و … با استفاده از هایپر اتوماسیون انجام می شوند.
قابلیت مبتنی بر دیتا که در هایپر اتوماسیون همان هوش مصنوعی، بینایی کامپیوتری، تشخیص ناهنجاری و … می باشد که در هایپر اتوماسیون وجود دارد و در جستجوی یک سازماندهی فرآیند تجاری کارایی دارد. می توان گفت که هدف از هایپراتوماسیون پرداخت هزینه کمتر، ارائه نتیجه بهتر، افزایش سرعت و دقت در عملیات تجاری می باشد.
تفاوت اتوماسیون و هایپر اتوماسیون
حال که با اینکه هایپر اتوماسیون چیست آشنا شدیم، باید در خصوص فرق اتوماسیون و هایپر اتوماسیون نیز باید مطالبی بیان شود؛ چراکه ممکن است این دو با یکدیگر اشتباهگرفته شوند. در کارهای اداری به انجام خودکار و اتوماتیک یک عمل تکراری بدون اینکه دست مداخلهداشتهباشد، اتوماسیون گفته می شود. این روند در مقیاس های کوچک قابل استفاده است و اغلب برای ایجاد راه حل هایی است و سبب رسیدگی به وظایف فردی افراد می شود. در این خصوص می توان به ابزارهای BPM اشاره کرد که این امکان را دارند که به صورت خودکار در چارچوب گردش کاری خاص عمل کنند.
باید گفت که هوش مصنوعی در حال حاضر توانستهاست اتوماسیون سنتی را ادامه دهد و آن را گستردهتر کند. این کار بدین منظور انجام شدهاست که وظایف بیشتری در این خصوص انجام شود. در این خصوص اغلب از مواردی مانند OCR استفاده می شود تا خوانش، پردازش و یا تولید زان طبیعی سریع تر و بهتر انجام شود و در راستای خدمت به انسان مورد استفاده قرار بگیرد. هایپر اتوماسیون اشاره به ابزارهای اتوماسیون مختلفی دارد که موجب می شوند که اتوماسیون هوشمند شود. یادگیری ماشینی و فرآیندهای رباتیک از این دست هستند.
ویژگی های هایپر اتوماسیون چیست؟
در ادامه بحث اینکه هایپر اتوماسیون چیست، باید در خصوص ویژگی های آن نیز مطالبی را بیان کنیم. باید گفت که هایپراتوماسیون علاوه بر ادغام با هوش مصنوعی، ویژگی های متعددی دارد که عبارتند از:
- افزایش کارایی، دقت، سرعت و بهبود عملکرد در فعالیت های روزانه سازمان ها
- کمک به ایجاد بازخورهای لحظه ای در سازمان به منظور پیش بینی و اطلاع از تغییرات بازا
- متفاوت بودن اتوماسیون با هایپراتوماسیون و توانایی بیشتر هایپراتوماسیون
- ترکیب نرم افزارها و دادهها با استفاده از هوش مصنوعی برای خودکارسازی فرآیند های مختلف
- نیاز به برنامه ریزی منظم، تجزیه و تحیل درست، اصلاح نتایج
- توسعه اتوماسیون به منظور تولید خودکار راحت
کاربرد هایپر اتوماسیون چیست؟
به منظور پاسخ به این سوال که کاربرد هایپر اتوماسیون چیست، باید به نمونه های آن اشاه کرد. در صنایع مختلف می توان برای بهبود عملکرد در سطوح مختلف از هایپراتوماسیون استفاده کرد. در این بخش نمونه هایی از کابرد هایپر اتوماسیون را ذکر خواهیم کرد:
- استفاده از هایپر اتوماسیون در خرده فروشی ها و کسب و کار
- به کارگیری هایپر اتوماسیون در عملیات مالی شرکت
- هایپر اتوماسیون در زنجیره تامین
- کاربرد هایپراتوماسیون در حفظ امنیت دیتاها
باید گفت که امروزه هایپر اتوماسیون دارای کاربردهای بسیار زیادی است و هر سازمان می توان از این مزایا ای ایجاد عملکرد بهتر استفاده کند. به همین دلیل استفاده از هایپر اتوماسیون همواره رو به افزایش می باشد. در عملیات های مالی شرکت می توان تاثیر استفاده از هایپر اتوماسیون را به خوبی مشاهده کرد. از این رو امروزه بسیاری از سازمان ها و شرکت ها از این روش برای صرفه جویی در وقت، هزینه و بهبود عملکرد خود استفاده می کنند. استفاده از نرم افزارهای مانند نرم افزار سپیدار نیز می تواند در راستای بهبود عملکرد یک شرکت موثر باشد.
کلام آخر
اینکه هایپر اتوماسیون چیست و چه کاربردی دارد را در این مطلب شرح دادیم. می توان گفت که اتوماسیونی که در سازمان ها مورد استفاده قرار می گیرد به صورت دستی عمل می کند. در نتیجه می توان گفت که هایپر اتوماسیون با ترکیب با هوش مصنوعی توانستهاست در جهت بهبود عملکرد سازمان نقش بسیار پررنگی ایفا کند. این فرآیند به عنوان یک تکنیک تجاری با اتوماسیون متفاوت است و در برخی مواقع ممکن است با آن اشتباه شود.