بهترین نرم افزار حسابداری برای شرکت های بزرگ 【آپدیت 1403】

بهترین نرم افزار حسابداری برای شرکت های بزرگ 【آپدیت 1403】

یکی از سوالات متداولی که هنگام گذراندن دوره های حسابداری با آن مواجه می شویم این است که بهترین نرم افزار حسابداری برای شرکت های تولیدی، انبارداری، خدماتی و سایر شرکت ها چیست؟ برنامه های زیادی در این زمینه وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و برای کاربرد خاصی مناسب هستند. تمامی این نرم افزار ها دارای نقاط قوت و ضعف هم می باشند که با تحقیقات بیشتر و مطالعه مقالات معتبر در زمینه های خرید نرم افزارحسابداری، می توان انتخابی مناسب را با توجه به نیاز های مربوط به شرکت داشت. در این مقاله به معرفی بهترین و پرکاربردترین نرم افزارهای حسابداری می پردازیم که همگی آن ها برای آموزش حسابداری بسیار پر کاربرد می باشند و آموزش اصول حسابداری را به صورت حرفه ای ارائه می دهد.

لزوم استفاده از نرم افزار حسابداری

نرم افزار حسابداری هم در قالب نرم افزار حسابداری شرکتی و هم در قالب نرم افزار حسابداری فروشگاهی در حال حاضر جزء لاینفک همه مشاغل است. این موضوع نگرانی جدیدی را برای صاحبان مشاغل و مدیران مالی آنها ایجاد کرده است تا بهترین نرم افزار حسابداری را برای فروشگاه یا شرکت خود بیابند.

امروزه نمی توان از نرم افزارهای حسابداری در امور مالی و حسابداری استفاده نکرد; بنابراین تمامی کسب و کارها برای انجام بهتر فعالیت های حسابداری خود اقدام به خرید نرم افزار حسابداری می کنند.

تاکنون نرم افزارهای زیادی تولید و روانه بازار شده است که در زیر تعدادی از بهترین نرم افزارهای حسابداری ایران را نام برده و در مورد آنها بیشتر توضیح می دهیم. عملکرد نرم افزارهای حسابداری معمولا رضایت بخش است، اما مدیران مالی و حسابداران سعی می کنند نرم افزار مالی مورد نیاز خود را از معتبرترین برندها تهیه کنند.

مدیران شرکت ها و سازمان ها با توجه به اطلاعات و گزارش هایی که مدیران مالی و حسابداران جمع آوری و در اختیار آنها قرار می دهند، برای نصب آن تصمیم می گیرند. نرم افزار حسابداری ابزاری است که این گزارش ها و اطلاعات را پردازش کرده و در اختیار مدیران قرار می دهد.

بنابراین برنامه ای که مناسب ترین گزارش و اطلاعات برای نیازهای واحد مالی در کمترین زمان باشد به عنوان بهترین برنامه حسابداری شناخته می شود.

بهترین نرم فزار حسابداری برای شرکت های بزرگ

بهترین نرم افزار حسابداری چه مزایایی دارد؟

برای یافتن بهترین نرم افزار حسابداری ابتدا باید بررسی کنیم که آیا نرم افزار مورد نظر شما در مقایسه با سایر نرم افزارها از ویژگی های برتری برخوردار است یا خیر.

 تعدادی از ویژگی های منحصر به فرد یک نرم افزار حسابداری پرکاربرد و کاربرپسند به شرح زیر است.

  1. سرعت بالا
  2. خدمات پشتیبانی نرم افزاری مناسب
  3. قیمت مناسب نرم افزار
  4. سهولت کار با نرم افزار
  5. وجود استانداردهای لازم
  6. چند سطحی بودن
  7. تنوع گزارش
  8. امکان تبدیل گزارش ها و اسناد به فایل اکسل
  9. امنیت بالا
  • سرعت بالا

اولین و شاید مهمترین ویژگی یک نرم افزار حسابداری باید سرعت آن باشد. سرعت بالای برنامه به شما این امکان را می دهد که اسناد را در سریع ترین زمان ممکن ثبت و بارگذاری کنید و پیمایش در قسمت های مختلف زمان کمتری نسبت به یک حسابدار می برد.

این عملکرد ممکن است در نگاه اول خیلی مهم تلقی نشود، اما برای حسابداری که چندین بار در روز اسناد را ذخیره و آپلود می کند و ممکن است صدها بار به قسمت های مختلف برنامه مراجعه کند.
سرعت پایین نرم افزار از بدترین معایب یک نرم افزار است. از طرفی سرعت بالای نرم افزار، کارایی حسابدار را بالا می برد و باعث می شود در 8 ساعت کاری روزانه عملیات بیشتری را انجام دهد.

  • خدمات پشتیبانی بهترین نرم افزارهای حسابداری

نرم افزار حسابداری باید شامل پشتیبانی خوب و کامل باشد.

پاسخگویی تلفنی، خدمات پشتیبانی اینترنتی، خدمات آموزشی تیم حسابداری و اخذ هزینه های معقول از مواردی است که به کاربران ارائه می شود.

پاسخگویی به تلفن: یک تایم فریم توسط سازنده نرم افزار اعلام می شود، اما ممکن است برای یک نرم افزار حسابداری، پشتیبانی تلفنی در آن بازه زمانی امکان پذیر نباشد.
خدمات پشتیبانی اینترنتی: یعنی پشتیبانی از راه دور روی سیستم مشتری است و مشکلات را برطرف می کند.

  • قیمت مناسب نرم افزار حسابداری

ممکن است نرم افزار حسابداری را انتخاب کرده باشید که رایگان باشد یا قیمت بالا یا پایینی داشته باشد و این نرم افزار ویژگی های دیگر را نداشته باشد و یا برای کسب و کار شما مناسب نباشد.

به عنوان مثال یک شرکت کوچک به نرم افزار حسابداری ساده تر از یک شرکت بزرگ و سازمان یافته نیاز دارد. نرم افزار سپیدار و نرم افزار راهکاران از نرم افزار هایی هستند که در شرکت های حسابداری استفاده زیادی از آن ها می شود. برای خرید این نرم افزار ها، می توان به سایت حساب بین مراجعه کرد و لیست کامل قیمت نرم افزار سپیدار و قیمت نرم افزار راهکاران را مشاهده نمود و برای خرید آن ها اقدام کرد.

  • سهولت استفاده از برنامه و گسترش آن در بین حسابداران

نرم افزار حسابداری که کاربری آسان و محبوبیت بالایی در بین حسابداران دارد و  در میان حسابداران و مدیران مالی که در رشته خود تخصص دارند، محبوبیت و شهرت بیشتری نسبت به نرم افزارهای دیگر دارد.

به همین دلیل اگر اطلاعاتی در مورد نرم افزار حسابداری و امکانات و کاربردهای آن ندارید، بهتر است برای انتخاب نرم افزار حسابداری از یک حسابدار یا مدیر مالی کمک بگیرید.

همچنین محیط ساده و مرتب یک نرم افزار کار حسابداران را با نرم افزار آسانتر و سریعتر می کند.

  • امکانات و وجود استانداردها و اصول حسابداری

برای اینکه هیچ کاربری نتواند حساب ها را دستکاری کند و تغییراتی را در اطلاعات به نفع شخصی ایجاد نکند، نرم افزار حسابداری باید کنترل های داخلی لازم و مناسب را داشته باشد.

به عنوان مثال سیستم به گونه ای طراحی شده است که چندین کاربر خطا و اشتباه در تراکنش ها را کنترل می کنند و در صورت تغییر در اطلاعات، تایید چند کاربر برای ایجاد تغییرات ضروری است.

  • چند سطحی بودن

نرم افزار حسابداری چند سطحی یکی از امکاناتی است که در کسب و کارهای بزرگ بسیار حائز اهمیت است.

تعداد سطوح نرم افزار نیز به نیاز شرکت بستگی دارد. در حال حاضر برنامه حسابداری چند سطحی ایران شامل 4 تا 10 سطح می باشد.

در کنار این، امکان نصب زیرسیستم ها و ماژول های مختلف در نرم افزار قابلیتی است که به ویژه برای کسب و کارهای بزرگ

بسیار مهم تلقی می شود. این امر حجم و دردسرهای حسابداران را بسیار کاهش می دهد و امور حسابداری یک تجارت را یکپارچه تر می کند.

شاید باید این ویژگی را به عنوان اولین و مهم ترین ویژگی ذکر می کردیم، اما از آنجایی که قابلیت چند لایه بودن ممکن است

برای مشاغل کوچک بسته به حجم کار چندان مهم نباشد، در این دسته قرار گرفت.

  • تنوع گزارش

برای انتخاب نرم افزار حسابداری حتما در نظر داشته باشید که نرم افزار می تواند گزارش های مختلفی را که نیاز دارید

در اختیار شما قرار دهد. تنوع گزارش یک ویژگی بسیار رایج در نرم افزارهای خارجی است که متاسفانه در نرم افزارهای حسابداری ایرانی

جدی گرفته نمی شود.

شما باید گزارش های رایج مورد نیاز کسب و کار خود را بشناسید و در هنگام انتخاب نرم افزار حسابداری توانایی آن

نوع گزارش دهی را در نظر بگیرید.

بهترین نرم فزار حسابداری برای شرکت های بزرگ

  • امکان تبدیل گزارش ها و اسناد به فایل اکسل

بسیاری از حسابداران بر این باورند که اکسل همچنان پرکاربردترین نرم افزار حسابداری در جهان است.

با این حال، بسیاری از موسسات و سازمان ها گزارش های مالی خود را در قالب فایل اکسل می خواهند.

اگر سند مالی در اکسل موجود باشد قطعا قابل استفاده و استناد در همه جا خواهد بود.

امکان تبدیل گزارش ها و اسناد مالی به اکسل به عنوان یک ویژگی به ظاهر ساده هنوز در بسیاری از نرم افزارهای حسابداری موجود نیست و به روش های محدودی در دسترس است.

اگر دائماً به گزارشات مالی در اکسل نیاز دارید، قطعاً باید این ویژگی را در نظر بگیرید.

  • امنیت بالا

شاید یکی از مهمترین معیارهای انتخاب نرم افزار حسابداری، امنیت آن باشد. امنیت نرم افزار حسابداری به روش های مختلفی قابل بررسی است.

از یک سو، اطلاعات مالی شما باید از امنیت کافی در برابر دسترسی افراد غیرمسئول برخوردار باشد.

از طرفی ذخیره سازی اطلاعات شما باید به گونه ای انجام شود که با بالاترین امنیت نگهداری شوند.

در حال حاضر برخی از نرم افزارهای حسابداری مبتنی بر ابر هستند و اطلاعات خود را در فضای ابری ذخیره می کنند

که امنیت مضاعفی را برای حفظ اطلاعات مالی شما فراهم می کند.

لیست بهترین نرم افزارهای حسابداری در ایران

نرم افزارهای حسابداری مانند نرم افزار سپیدار، نرم افزار راهکاران، فرداد، هلو، پیوست، تدبیر، پارمیس، محک، شایگان، آرین سیستم و ابرستان از بهترین نرم افزارهای حسابداری در ایران هستند.

بهترین نرم افزار حسابداری

نرم افزار حسابداری سپیدار

سپیدار یکی از پرفروش ترین و معروف ترین نرم افزارهای حسابداری در ایران می باشد.

این نرم افزار محصول شرکت System Partners می باشد که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ایرانی نرم افزار ERP می باشد.

نرم افزار سپیدار بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه ها و شرکت های متوسط ​​و کوچک می باشد.

همچنین مجهز به زیر سیستم های حسابداری، دریافت و پرداخت دارایی های ثابت، مشتریان و فروش، توزیع و سفارش، انبارداری، حقوق و دستمزد، حقوق و دستمزد، توزیع و سفارش تولید و پیمانکاری می باشد.

نرم افزار سپیدار با نرم افزارهای CRM و ERP سازگار بوده و امکان همگام سازی آن نیز وجود دارد.

معمولا خروجی این نرم افزار در همه جا قابل ارائه است و نگرانی از این بابت نخواهید داشت. نرم افزار سپیدار برای امور مختلف در شرکت های حسابداری، بخش های مختلفی را ارائه داده است. مثلا برای امور تولیدی می توان از نرم افزار حسابداری تولیدی سپیدار، برای امور خدماتی می توان از نرم افزار حسابداری خدماتی سپیدار و برای امور بازرگانی می توان از نرم افزار حسابداری بازرگانی سپیدار استفاده نمود.

مزایای نرم افزار حسابداری سپیدار

  • نصب آسان
  • تقریباً تمام نیازهای حسابداری شرکت ها و فروشگاه ها را برآورده می کند.
  • نوار جستجوی طراحی شده در این نرم افزار بسیار کاربردی بوده و با دسترسی سریعتر در زمان صرفه جویی می کند.
  • داشتن سازگاری و همگام سازی ساده با سایر نرم افزارها

نرم افزار حسابداری هلو

نرم افزار حسابداری هلو در سال 1377 وارد بازار شد. به دلیل حضور طولانی مدت در بازار نرم افزارهای حسابداری به عنوان یکی از محبوب ترین نرم افزارها شناخته می شود.

از این نرم افزار در حسابداری فروشگاهی، پکیج های مختلفی از جمله نرم افزارهای حسابداری تولیدی، شرکتی، صنعتی، جامع و تخصصی صنفی نیز استفاده می شود.

نرم افزار هلو در 4 سطح و قیمت برای نیازها و مشاغل مختلف و سطح بودجه در نظر گرفته شده، این فاکتور انتخاب را بسیار آسان می کند.

برای اینکه بتوانید از تخصص حسابداری در ایران یا کشورهای خارجی کسب درآمد کنید، باید آموزش نرم افزار هلو را در بهترین شرکت حسابداری در تهران، فرا بگیرید.

مزایای نرم افزار حسابداری هلو

  • مورد استفاده در اکثر کشورها
  • راه حل ساده امور روزمره
  • رابط کاربری ساده
  • استفاده آسان از امکانات و ابزارهای نرم افزار بدون دانش خاص در زمینه حسابداری
  •  تخصیص عنوان برای اصناف مختلف
  • یکی از بهترین نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی و رایگان
  • مناسب برای مشاغل کوچک

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم معروف ترین و بهترین نرم افزارهای حسابداری مورد استفاده شرکت های بزرگ را در 1402 معرفی کنیم. البته انتظار این که یک نرم افزار حسابداری تمامی ویژگی های فوق را در بهترین شکل خود داشته باشد، انتظار بالایی است. بدیهی است که تمام این ویژگی ها را نمی توان در یک نرم افزار حسابداری یافت ولی نرم افزار های حسابداری زیادی وجود دارد که نیاز های شرکت های حسابداری بزرگ و کوچک را تامین می نماید. بنابراین بهترین راهکار این است که ویژگی های فوق را بسته به شرایط کاری کسب و کار خود، اولویت بندی کنید و سپس انتخاب نمایید. سپس در این صورت انتخاب های بیشتر و بهتری را خواهید داشت.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه‌ها ۰